Nyúlcipő

Nyúlcipő

Félévi bizi

2013. július 05. - szancsurrr

1948_bizonyitvany_preview.jpg

Tanár úr kérem, én készültem! Jeles? Közepes? Elégtelen? A félévi biziből minden kiderül. Brutális őszinteséggel és objektivitással tálalt tényfeltáró bejegyzés következik. Szülői felügyelet ajánlott.

Fő célok az első félévre:

1. BSZM párban (időterv nélkül, szintidőn belül)

2. UB öt fős csapatban, vállalás: 50 kilométer (időterv nélkül, szintidőn belül)

3. Balatonman 70.3, féltávú Iron Man teljesítése (8 óra körüli időre számítottam.)

Fasza csaj voltam, avagy meghátráltam? Verdicht:

1. BSZM párban: Teljes siker, Vandával letoltuk, nagyon jó élmény volt. Csak az anyagiak miatt kétséges, hogy jövőre indulunk -e.

2. UB: Zseniális csapattal hihetetlen jó hangulatban teljesítettük az UB-t. Végül 67 kilit futottam.

3. Balcsimencsi: IGEN, IGEN, IGEN, MÉG, MÉG, MÉÉÉG!!! 7 óra 14 lett a vége. Fantasztikus élmény és ezzel eldőlt, hogy jövőre jön a teljes táv.

A számok:

Futás: 1167 k

91 edzés: áltagos táv: 13 k ( A futás lehetett volna több is, de cserébe sokat bringáztam. Kár, hogy nem 48 óra egy nap.)

Bringa: 2139 k

83 edzés (Ebben benne vannak a melóba és vissza tekerések, ami csak a 15 kili, így az átlagos táv 25 ká lett. Viszont ha a szigorúan vett Piroskás edzéseket tekintjük, akkor  egyszer sem tekertem 50 kilinél kevesebbet. Az edzés edzése átlag tempója 25 km/h körüli.)

Úszás: 16.6 k

14 edzés. (Igen. ez nem túl sok, de tekintve, hogy az úszás az erősségem, outin meg idén áprilisban ültem először, így inkább arra szántam az időt. Télen azért ráfekszem majd az úszásra, kellene gyorsulni egy kicsit.)

Egyéb: has, core erősítés heti 1x kb. 20 perc. Ez nagyon fontos, de heti 2x kellene. Hajrá én!

A fenti fő versenyeken kívül volt még egy két félmaris betonon, egy terepen, néhány rövidebb verseny és két skyrun, just for fun.

Ezek alapján azt hiszem, vállon veregethetem magam. Egy betegség miatt kimaradt három héten kívül nagyjából a tervek szerint alakutak a dolgok. Lehetett volna többet menni? Biztos. Kinyírtam magam? Neeeem! Vannak új célok? Vannaaaak! Kik vagyunk? Nőők. Mit akarunk? Nem tudjuk. Mikor akarjuk? Mooost!

Az év második fele lazább lesz: június 13-án Vasi Vasember Olimpiai táv (1.5 úsz, 40 teker, 10 fut) aztán Suhanj! 6, és Spar Maraton.

Vasember: 3:20 óra körüli idő. S! 6: 50k, hogy legyen végre nekem is ultrás élményem, a maratonon pedig szeretném megjavítani a tavalyi időmet (4:10) és 4 órán belülre kerülni. 

Nektek milyen lett a félévi bizi?

(Gy.k:

nok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rabbitshoe.blog.hu/api/trackback/id/tr395390873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.07.25. 06:38:49

Ez szép volt Ancsúr! Én osztályt ismétlek... :)
süti beállítások módosítása