Nyúlcipő

Nyúlcipő

Öthét

2013. május 13. - szancsurrr

Már csak öt hét van hátra a Balatonmanig, ahol életem első triatlon versenyén fogok a 70.3-as (aka féltávú Iron Man) távval megküzdeni. Azt terveztem, hogy a fő attrakció előtt lesz egy sprint és egy olimpiai távú verseny is, hogy szokjam a depót, a pörgést, hogy kitapasztaljam pölö azt, hogy úszás után hogy tudok majd egyszerre hajat fonni (a bringás sisak alatt csak az a kényelmes), neoprént lehámozni, zoknit húzni, átöltözni, cipőt kötni, enni, satöbbi. De a mocskos anyagiak közbe szóltak. Triatlonos ruhám nem lesz, egyrészt marha drága, másrészt pedig Kropkó Péternek sem volt sose, tehát akkor nekem sem kell :)

Ismerkedésem a Mózessel, az outimmal nem volt zökkenőmentes, a szombati taknyolásom alkalmával ilyen szép tetkót kaptam tőle:IMG_2895.JPG

Ez már a harmadik, lassan sok lesz a jóból, de most kivételesen nem én voltam a béna, egy dagadtköcsög pozitív párocska andalgott a bringaúton, apró testük elfoglalta az út teljes szélességét, és mikor csilingeltem nekik, a nő a helyett, hogy oldalra húzódott volna betolt az árokba és közölte, hogy ez nem bicikli út. Kösz. Szóval eltaknyoltam, ezek meg átléptek rajtam és mentek tovább. A bringa meg rám esett, legalább nem lett baja. Mikor megelőztem őket, közöltem, hogy jobb ha tőlem tudják, hogy ez bringa ÉS gyalog út, szóval fakkjú van.

Na, de elég a sírásból, azért edzek szorgalmasan, igyekszek kombinálni a sportokat, melóba és haza minden napbringával járok (15 k oda vissza), szóval kb így néz ki egy hetem:

Hétfő: bringával érkezek a WC-be, úszok, futok, végül erősítek, aztán hazatekerek.

Kedd: suli (pihinap)

Szerda: futás (12k körül)

Csüti: NKE aka DK-s Nagy Közös edzés, általában 2 szigetkör

Péntek: pihi

Szombat: hosszú bringa + rövidebb futás 

Vasárnap: rövidebb bringa + hosszabb futás, de van olyan is, hogy hosszú bringa hosszú futás

A hétvégi bringás táv minimum 45-50k, max 100k. A minimum hétvégi futó táv 12k, max. 18-20k.

A tekerések eddigi átlag sebessége 25km/h. Max sebesség 52 km/h nagy visítás közepette :D

Most vasárnap nagyon vidám köcsög voltam, mert tekertem egy ötvenest aztán futottam 15 kilit 6:12-es ezrekkel és 142-es (!) átlagpulzussal. Elég laza :D (Amióta Zoli pulzus övével futok, minden fajin, ki érti ezt?!)

Szóval nagyjából ezt csinálom. Nem mondom, hogy nem fárasztó, de no pain, no gain nem? De.

Öt hét múlva minden kiderül...

A bejegyzés trackback címe:

https://rabbitshoe.blog.hu/api/trackback/id/tr895299016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GeGe007 2013.05.13. 21:56:23

épp ezt beszélgettem Bécivel, hogy elkéne valami "gilisztakergető" táv nektek elötte, csak a depózás végett, mert az egy külön művészet. :)

szancsurrr · http://egyensulyt.blog.hu/ 2013.05.13. 22:08:02

@GeGe007: persze, jó lenne és kellene is, de annyi versenyre neveztem már, hogy egész egyszerűen nincs pénzem többre :(

2013.05.15. 06:12:16

A bringa azért így veszélyesebb a kelleténél...megéri?

(Örülök, hogy bejött a pánt-tipp. Mosd ki a sajátod tiszta vízzel!)

szancsurrr · http://egyensulyt.blog.hu/ 2013.05.15. 09:09:57

@saaby.: úgy érted, ne bringázzak, mert vannak idióták? :D

Bozót · http://www.bozotfut.blogspot.com 2013.05.16. 01:04:14

Nagyon fogok szurkolni! Egyszer én is belevágok, de meg kéne tanulni rendesen úszni :) No meg, bicajom sincs, csak kis szutyok montiféle :)

2013.05.16. 11:00:34

@szancsurrr: Nem. Úgy értem, hogy tök mindegy ki a béna, ha Te sérülsz meg. Én nem bringáznék a nagyfaluban az biztos...
(Montis ex-bajnok-versenyző haverom heti szinten mesél hajmeresztő bringás sztorikat Bp-ről)

2013.05.16. 18:59:17

Ma találtam egy fasza versenyt, Sülysáptól Nagykátáig maratoni táv, egyéni, két-, vagy négyfős csapatban. Pest közepétől alig 40km, gyertek ha tudtok, kedves nevezési díjak(4főnél fejenként 1125Ft!), szép útvonal, mi kell még? :)

www.tapiomenti-tomegsport.hu/2_Tapiomenti_maraton_versenykiiras.pdf

Haveri körből összerántottam már két csajt, lazára vesszük, mi ott leszünk!
süti beállítások módosítása