Nyúlcipő

Nyúlcipő

Betegen ezdeni?

2015. február 03. - szancsurrr

beka.jpgSajnos engem is utolért a takonykór. Bár szerencsére nincs lázam,úgy döntöttem, hogy hallgatok a józan paraszti eszemre és nem megyek el ma futni és a holnapi úszást is kihagyom. Érdemes betegen edzeni? Saját tapasztalatom az, hogy közvetlenül edzés után és alatt teljesen kitisztul az orrom, és a torkom sem kapar. Kicsivel később viszont úgy érzem magamat, mint akit agyonvertek. Én leszoktam a takonykóros edzésről, éppen ezért. Így elkerülöm a belázasodást és a tünetek súlyosbodását. Ráadásul szombaton terepfélmaratont futok, az pedig nem jó móka göthösen.

Egyébként megfázás esetére itt egy tuti tipp. Sajnos nem volt a boltban gyömbér, így marad a NeoCitran.

Ti is óvatoskodtok, mint én, vagy egy kis takony, köhécselés és tüsszögés nem állíthat meg benneteket?

A bejegyzés trackback címe:

https://rabbitshoe.blog.hu/api/trackback/id/tr297137747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azilinha · http://futobarom.blog.hu/ 2015.02.03. 19:56:57

Újra itt bloggolsz? :-) Tökéletesen egyetértek, nekem is hasonló okok miatt kimaradt a szombat és a vasárnap, de szerencsére 2 nap pihenővel megúsztam a dolgot. A hosszú évek alatt arra is rájöttem, nem esik jól betegen edzeni.

haanchee · http://haancheefut.blog.hu 2015.02.03. 20:32:32

Én megyek és taknyosan-köhögve is futok - bár nagyon durva még nem volt idén - , legfeljebb rövidítek az adott napi edzésen, ha nem megy a futás, vagy mondjuk nagyon köhögnék. De az a tapasztalatom, hogy nagyon szépen kitisztulok tőle, és utána szerencsére nem lesz rosszabb. Azt tapasztaltam, hogy hamarabb átmegy rajtam a kórság, ha közben sportolok.

szancsurrr · http://egyensulyt.blog.hu/ 2015.02.04. 08:25:34

@azilinha: Igen, visszatértem a "gyökerekhez" :)

szancsurrr · http://egyensulyt.blog.hu/ 2015.02.04. 08:27:15

@haanchee: Nekem jót tett, hogy nem mentem, ma már jobban is vagyok :) És ha lázas vagy? Akkor is mész?

haanchee · http://haancheefut.blog.hu 2015.02.04. 11:08:10

@szancsurrr: Neeem, lázasan nem megyek. :) Tavaly voltam lázas utoljára, felkelni sem tudtam, a gyerekkel együtt feküdtünk egész nap. :)
Kis takony, kis köhögés volt eddig, nagyon durva betegség nem. Viszont talán 4 éve volt télen arcüreg-gyulladásom, akkor kifejezetten ajánlotta az orvos, hogy sportoljak a szabadban, hogy tisztuljon a cucc. :)
süti beállítások módosítása