Nyúlcipő

Nyúlcipő

Beneveztem!

2013. szeptember 03. - szancsurrr

Iron-Man.jpg

Ma beneveztem a 2014-es nagyatádi Iron Man-re. A teljes távra, egyéniben.

Az Iron táv 3.8k úszásból, 180k bringából és egy maratonból (42.2k) áll.

Hosszú és kőkemény felkészülés áll előttem. Amíg lehet, addig bringázok, szinte minden hétvégére kinéztünk egy jó kis 100 kili feletti teljesítménytúrát, pl. ezt és ezt.

A maratoni felkészülés miatt ismét többet futok, aztán télen jöhet a sok úszás és a spinning a sok futás mellé. Tavasztól ismét a bringáé lesz a főszerep, persze mellette úszni és futni is fogok.

A megnövekedett edzésidő felvet egy érdekes kérdést: hogyan tudom majd megtalálni az egyensúlyt a sport, a munka és a magánélet között? Nem szeretném, hogy bármelyik is a másik rovására menne. Szerencsére Zoli maximálisan támogat, de nem szeretnék visszaélni a türelmével. Nem lesz könnyű, de bízom benne, hogy menni fog.

Van valami tuti tippetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://rabbitshoe.blog.hu/api/trackback/id/tr505493389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása