Nyúlcipő

Nyúlcipő

Update-MRI

2011. december 18. - szancsurrr

A "teljes körű" egészségbiztosítás itt azt jeleni, hogy nem mehetek ma MRI-re, mert ez a köcsög biztosító nem hagyta jóvá. Azt nem közölték, miért. Köszi, most akkor parázzak még pár hetet, mire kiderül, hogy tényleg "csak" fáradásos törés, vagy esetleg csontritkulásom, vagy valami más csontbajom van. Persze ezeket a negatív gondolatokat töröl-töröl, de az az igazság, hogy eléggé be vagyok szarva, és szeretnék megnyugodni, hogy a túledzésen kívül semmi "komoly" ok nincs... Otthon elmenni nem opció, mert mivel nincs otthon melóm, nem fizetek TB-t, a nélkül meg kicsit drága lenne.

Hát ez fakk és szakk!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rabbitshoe.blog.hu/api/trackback/id/tr263473122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joe. · http://futonaplo.blogspot.com 2011.12.19. 11:59:50

Figyi,
valahogy ez biztosan rendezve van. Arra gondolok, hogy telefonálj haza és érdeklődd meg milzen papír kártya akármi kell neked, hogy Mo-on a kint fizetett egészségbiztosításoddal kezelésre jogosulj. Ugyanezt érdeklődd meg Braziliában, hogy te mész haza és kérsz papírt, amivel, ne adj isten úgy alakulna, ingyenes TB ellátásban részesülhess.

Ha ezt lezongoráztad, és működne, otthon elmész dokihoz és ha 3 hónapot legalább otthon leszel, akár még időpontot is kaphatsy egy MRT-re :-|

Szóval a lényeg, valahogy érvényesíteni lehet biztosan adott országban fizetett Tb-t másik országban!

Ez most nem futás ez most kemény dió, adminisztrációóó! Don't give up! :)

szancsurrr · http://egyensulyt.blog.hu/ 2011.12.19. 12:30:08

áhh, ebbe most már nem kezdek bele, holnap indulok haza és itt minden tízszer olyan bonyolult mint bárhol máshol, ha ennek most nekiállok tuti 3456678x kapok idegbajt és kitépem a maradék hajam, bár anyukám kopaszon is biztos ugyanúgy szeretne, mégse kéne:) szóval nem éri meg. Két hetet leszek otthon, úgyhogy vagy magán MRI, vagy protekció, TB-t meg utólag ki lehet fizetni, az egyszerűbbnek tűnik, mint meggyőzni a feleket arról, hogy de bizony én jogosult vagyok. ami amúgy szerintem kizárt:) azért köszönöm :)
süti beállítások módosítása